0351 804 080 office@hitmed.ro

METABOLIC BALANCE

CE ESTE METABOLIC BALANCE

METABOLIC BALANCE.

Metabolic balance® este cel mai utilizat program medical pentru reglarea greutaţii corporale din Europa. Programul are la baza peste 25 de ani de cercetari știinţifice și este elaborat de echipe de medici și cercetatori din Germania.
Programul consta într-un plan de nutriţie personalizat, bazat pe rezultatele analizelor de sânge, pe istoricul starii tale de sanatate, dar și pe preferinţele tale alimentare.
Planul te ajuta sa atingi greutatea dorita, sa îţi echilibrezi statusul hormonal si sa îţi îmbunataţești starea de sanatate generala.

Metabolic balance® determina exact acele alimente, combinaţiile și cantitaţile optime necesare fiecarui metabolism, astfel încât tu sa îţi recapeţi energia pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul programului îţi vei adapta alimentaţia la un profil de nutriţie sanatos, total echilibrat și realizat special pentru tine. Îţi vei recâștiga capacitatea de a avea o senzaţie sanatoasa de foame și vei realiza ca ai scapat de poftele care nu îţi dadeau pace.

Programul ofera rezultate vizibile și de durata, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentaţie:
– fara medicamente
– fara înfometare
– fara suplimente alimentare
– fara effect yo-yo

Programul poate fi folosit de persoane care vor sa slabeasca într-un mod sigur și sanatos, indiferent daca vorbim de un exces de 3 kilograme, de 30 de kilograme sau și de mai mult.
Se adreseaza în aceeași masura și celor care doresc sa își pastreze greutatea și vor o dieta echilibrata, personalizata metabolismului lor, prevenind astfel apariţia sindromului metabolic datorat unei alimentaţii necorespunzatoare.
Cu metabolic balance® se obţin rezultate remarcabile daca ai hipertensiune arteriala, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, oboseala cronica, alergii, probleme dermatologice, tulburari de somn