0351 804 080 office@hitmed.ro

Nutritie

Tot mai mulţi oameni sunt preocupaţi de nutriţie, de alimentaţia corecta, de un stil de viaţa sanatos, ceea ce este îmbucurator deoarece traim într-un secol în care obezitatea are proporţii de pandemie, iar complicaţiile redutabile ale acestei boli afecteaza o mare parte din populaţie.

oameni reali, solutii reale

Planuri personalizate

retete & mod preparare

Consultatii nutritionale

Consultatia initiala are rolul de a face o evaluare completa a statusului nutrițional şi metabolic, a starii de sanatate şi a gradului de motivare. Vei efectua gratuit analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta şi masuratorile antropometrice. În final vom stabili împreuna care este varianta cea mai potrivita pentru tine şi vom iniţia strategia terapeutica pe termen lung.
La finalul primei consultaţii nu vei primi o dieta. Rolul ei este de evaluare şi de a stabili strategia pe termen lung.

Consultatia initiala are rolul de a face o evaluare completa a statusului nutrițional şi metabolic, a starii de sanatate şi a gradului de motivare. Vei efectua gratuit analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta şi masuratorile antropometrice.

În final vom stabili împreuna care este varianta cea mai potrivita pentru tine şi vom iniţia strategia terapeutica pe termen lung.
La finalul primei consultaţii nu vei primi o dieta. Rolul ei este de evaluare şi de a stabili strategia pe termen lung.

“Dupa aceasta consultaţie se poate începe programul personalizat de scadere sau creştere în greutate, care poate fi aplicat pe cont propriu sau poate fi implementat, susţinut, adaptat şi verificat prin consultaţii ulterioare. Aceste consultaţii au rolul de a te conduce pe drumul catre o greutate normala, de a facilita înţelegerea şi aplicarea principiilor alimentaţiei sanatoase şi a unui stil de viaţa activ, de a susţine motivaţia pe toata durata terapiei. ”

“În consultanța nutriționala și de lifestyle, de prea puține ori e nevoie doar de o singura consultație. În cele mai multe cazuri colaborarea se întinde pe luni de zile sau chiar ani, de la caz la caz.
La fiecare consultaţie se va face gratuit analiza compoziţiei corporale, precum şi analiza jurnalelor de alimentaţie şi efort fizic ”