0351 804 080 office@hitmed.ro

SLABIRE SI REECHILIBRARE METABOLICA IN 3 PASI

Evaluare si analize

Consultatia initiala ne permite evaluarea stilului de viata, identificarea afectiunilor de care sufera pacientul si medicatia administrata, a alergiilor si/sau intolerantelor alimentare cunoscute.

Totodata efectuam masuratori antropometrice si analiza prin bioimpedanta a compozitiei corporale, urmate de recomandarea setului de analize necesar pentru elaborarea planului de nutritie individualizat Metabolic Balance

 

Elaborarea planului individualizat de nutritive Metabolic Balance

Planul individualizat de alimentaţie este realizat cu ajutorul unui soft computerizat, pe baza setului de analize de laborator, datelor antropometrice și informaţiilor personale, legate de starea de sanatate si intolerantele si preferintele alimentare.

Fiecare om este unic, așa ca nu exista doua planuri identice. Vei afla ce tipuri de alimente sa consumi și în ce cantitaţi, atât pentru perioada în care vrei sa slabești, dar și pentru tot restul vieţii, astfel încât sa ai o greutate constanta și un metabolism echilibrat.

Consiliere

Consilierea este esentiala pentru punerea corecta in practica a planului alimentar individualizat, va ajuta sa intelegeti si sa depasiti situatiile speciale aparute si se realizeaza pe parcursul a aproximativ 6 luni si a minim 7 sedinte de consiliere  individuala.