0351 804 080 office@hitmed.ro

TESTAREA INTOLERANTELOR SI ALERGIILOR ALIMENTARE IGG MEDIATE

Cu toții avem nevoie de alimente pentru a ne furniza nutrienții necesari unei vieți lungi și sanatoase. Fiecare organism este unic și are nevoi diferite. Acest lucru se aplica și felului în care ne hranim: alimentele benefice pentru tine îi pot face rau altcuiva și îi pot cauza probleme.

Exista multe motive pentru care diverse alimente nu sunt bine tolerate, cauzând simptome ca balonare, diaree, dureri de cap sau afecțiuni ale pielii. O cauza posibila este alergia alimentara de tip III, IgG-mediata.
Aceste alergii cu manifestare întârziata pot determina procese inflamatorii minore. Procesele inflamatorii sunt la rândul lor potențiali triggeri în declanșarea bolilor cronice. De aceea, testarea alergiilor alimentare IgG, urmata de dieta de eliminare și de cea de provocare pot reprezenta variante de abordare foarte benefice pentru persoanele ce sufera de afecțiuni cronice, cum ar fi: afecțiuni gastro-intestinale, dureri de cap, surplus ponderal.

ImuPro

ImuPro este un concept ce ofera recomandari personalizate post-testare, bazate pe analize de sânge complexe și precise pentru alergiile alimentare IgG-mediate la pana la 270 de alimente.
Rezultatele testului și sfaturile nutriționale personalizate te vor ajuta sa gasești alimentele care îți fac bine și îți vor semnala alimentele ”declanșatoare”. Evitând alimentele care îți creeaza probleme, procesele inflamatorii pot fi reduse sau chiar stopate, iar corpul tau își poate reveni.