0351 804 080 office@hitmed.ro

Vreau sa slabesc! De unde incep?

De cate ori nu ai auzit: Mananc o data in zi si tot nu slabesc!, Ma ingras si cu aer! Cunosti probabil si tu scenariul (cu accente horror): esti “la regim”, kilogramele pleaca intr-un ritm exasperant de lent sau, si mai rau, refuza sa dispara. Ca sa le poti pacali, este necesar, mai intai, sa afli cauza nedoritului fenomen.

Una din principalele cauze este pofta de a manca ce apare atunci cand in organism apar mici dezechilibre. Atunci, corpul nostru ne transmite ca are nevoie de un aliment anume care regleaza acel dezechilibru. Din experienta iti poti permite sa iti satisfaci pofta dar, doar atat!

O alta cauza a este aceea ca te axezi prea mult pe dieta si prea putin pe stilul de viata in ansamblu.
Fara o activitate fizica zilnica si sustinuta, fara sa petreci macar o ora pe zi in aer curat si fara sa dormi sufficient, este practic imposibil sa slabesti.

In schimb, adoptand un stil de viata sanatos poti slabi si iti poti mentine pe termen lung o masa corporala normala indiferent de cat de predispus la ingrasare este corpul tau.
Multi nutritionisti iti propun ca tinta o greutate la care este greu de ajuns, iar neatingerea obiectivului conduce, de obicei, la scaderea motivatiei si de aici e doar un pas pana la abandonarea luptei.

Bucurati-va de viata, pretuiti fiecare clipa, tintiti echilibrul si faceti alegeri intelepte!
Pana la urma, totul depinde de noi!
Putem, daca vrem, sa alegem ce mancam pentru a ne echilibra metabolismul, a slabi sanatos si a fi plin de energie!
Impreuna si constientizandu-ne vom reusi mai usor!

 

Energie

Rezistenta

Eliberare stres

Relaxare & Prospetime

Frumusetea corpului

Gandire & Suflet